RonDeFleur 2010.09.16. 22:49

Nosztaliga

A címet először félregépeltem, de kiderült, hogy egész jól illik a mai sztorimhoz.

Kezdjük először is ott, hogy délután munka helyett a szórakozásé csapatépítésé volt a főszerep. Többek között, életemben először - és a nyilvánvaló tehetségemet tekintve valószínűleg utoljára - golfütő volt a kezemben. A főnökünk a saját (feltehetőleg megunt, de legalábbis nem túlságosan féltett) készletét ajánlotta fel a cél érdekében.

A hihetetlen 6 m 28 cm távolságba sikerült repíteni a labdát. De a többiek sem voltak sikeresebbek, ennélfogva a próbálkozás legfőképpen a rekeszizmainkat edzette. Laci például a fizika törvényeit hazudtolta meg, amikor az egyik labdája szép körívet leírva az alapvonal mögött 20 centire landolt. Azért meg kell hagyni, a rekordja majd húsz méter volt (előre).

A délután másik fénypontja az volt, amikor (a főnök Mercije helyett) egy kerti traktort vezethettem. Igaz ezt már nem először csináltam. Az igazat megvallva mindössze 16 éves sem voltam a korábbi alkalommal. Életkoromat tekintve ez volt az első motoros gépjármű, aminek a kormánya a kezemben, a pedálja pedig a lábam alatt volt. Sőt azon első alkalomkor még egy fűnyíró is volt alatta, így még hasznot is hajtott a gyakorlásom apukám unokatestvérének hatalmas kertjében. Ráadásul ő megpróbált volna megtanítani utánfutóval tolatni is, de ez már tényleg meghaladta oktatói képességeit. :)

Most viszont egy akadálypályán kellett végighaladni (és közben nem elütni az említett Mercit). Viszonylag egyszerű volt, mármint a pálya. Teknősbéka sebességtől egészen a hihetetlen nyúl sebességig (megj.: egy nyuszi azért szerintem gyorsabb) lehetett felgyorsítani. Rögtön 6-os fokozatban indultunk, ami azt jelentette, hogy a kevéssbé gyakorlott kezdő (a.m. szerény személyem) alatt a kuplung felengedésekor egészen felágaskodott a táltos paripa. Szerencsére többé-kevésbé sikerült megzabolázni, de mondanom sem kell, az időeredményem nem lett dobogós.

Azért csapat szinten sikerült megcsípni egy holtversenyes harmadik helyezést, úgyhogy a nap végül sikeresen zárult, és egy kulcstartóval és egy bögrével lettem gazdagabb.

A bejegyzés trackback címe:

https://megosztana.blog.hu/api/trackback/id/tr312301861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása